Veckan som vart!

Denna vecka har det varit mycket hund, som vi älskar :) Vi har kört en del Sök med Pontiac och även börjat med gemesamma träningar tillsammans med Anna, Sanna och deras underbara hundar! Härligt med fler som har detsamma brinnande intresset som jag själv. Idag ska vi iväg på ett äventyr må jag säga, men mer om det senare. Jag är så tacksam för allt stöd jag får av min Anders som äntligen har fått riktigt stort intresse för allt som har med hundar att göra.

Nu ska vi ut i den härliga solen en stund sen blir det äventyr! :)

Utställning!

Igår var vi på utställningen i Söderhamn. Det gick rätt så bra, Mamma och Ior slog oss och vart BIR men det var enligt domarn ett svårt val då dom är lika snygg ;) Sedan vart Ior och Mamma BIG1 och BIS5 inte illa pinkat! :) Grattis till er båda!De var 3st BIG klasser och i varje klass var de en Irländsk röd setter som vann! Snacka om comeback! Hejja DeRöda!!
När vi äntligen hade kommit hem vid 19.30 åt vi lite grann sen gick jag och Anders hem och la oss vid 21.00, aningen trötta efter dagen. Nu ska jag pula vidare här hemma och hitta på nått gott till middag, kanske lite snitzel?.. Hmm..

(Mini och Ior i ringen,snyggingarna)


(Ior, utslagen hjälte m alla sina priser utom ett)


Ett år!

Idag är det ett år sedan min Pappa lämnade oss...
Vi åkte ut till Svartviksstugan, det var en plats som vi åkte till ofta när jag och Frida var små. Vi grillade och hundarna sprang ute på den tjocka isen och vi bara mös i skolskenet och drömde oss bort till de härliga stunder vi haft där tillsammans. Önskar att vi hade hunnit med många fler!

Vi saknar dig innerligt och de kommer vi alltid att göra. Vår familj blir aldrig hel utan din del. Men vi tröstar oss med att vi kommer alla få se dig igen, inte än men sen! Och vi kommer alltid att bära med dig i våra hjärtan och i våra minnen!
Jag älskar dig Pappa!


(Mamma och Pappa på 150årsfest på Korsnäs)

(Pappa vid Hjällsjön)

(Pappa och Pontiac brottas lite)

(Boysen och Pappa tar en nappe i husvagnen)

(Tokpappa :) )

(Och lite mera bus med Pontiac:) )

Galleri!

Nu har jag kommit igång med mitt galleri till hundarna och oss, så gå in och kika lite grann. Det är dock inte så mycket bilder än men det kommer :)

http://kennelsite.net/redheadz/galleri/

Länge sedan!

Mm, nu var det ett tag sen det vart något bloggande.

Den senaste veckan har väl varit lite som alla andra :) Jag och Mamma har kört några slag med Pontiac och Boysen, dom börjar bli riktigt bra.Pontiac går på utan klapp nu mera. Sen så har ju Mamma misseungar hemma och dom växer så det knakar och nu har dom öppnat ögonen allesammans. Skolan har gått som på räls denna veckan, hade mitt första prov för denna termin igår, hur det gick vet jag inte än :P Och nu efter lovet så har jag mindre lektioner så jag tänkte jag ska ta tummen ur röva och fixa min sjukgymnastik. I helgen blir det lite frisering på valparna som ska till Söderhamn på utställning om några veckor.

Hoppas alla överlever kylan

(Ja har den ja har den!)
(Änglarna mina!)

Kattungar och nackspärr!

Nu har Annie och Smulan blivit stolta föräldrar till 5 välskapta kattungar! Hur söta som helst och det var helt underbart att få välkomna dom till världen, vilken känsla det var att hålla i dom små liven.

Imorse vaknade jag och sträckte lite på min (som vanligt stela kropp) och pang tjong sa det...Nackspärr!! :( Min första och jag hoppas verkligen att det är min sista också. Fy satan så ont det gör. Och inte var det det lättaste att sitta på 1 och en halv timmas lektion med nackspärr och försöka koncentrera sig på vad läran sa...MEN, inget ont som inte har något gott med sig, Anders står i detta nu och steker pannkakor till mig och jag ger tydligen alla ett leende på läpparna när jag kommer och går med mitt huvud väldigt på sned. :)

(Minimissarna)


(Anders och Pontiac)

Underlig natt!

Natten jag hade var mycket underlig och jobbig, men jag vet varför och det va något som var illa tvunget. Vet inte än om det räckte till men det visar sig. Morgonen som jag vaknade till var helt underbar trött var jag men solen sken och jag hade lite smått vårkänslor, härligt! Idag tog vi tag i städningen i den gamla lägenheten, vilket så klart inte är något vidare roligt men det gick det med. Nu är det förrådet kvar bara, he bara och bara... Dagen har även gått till många tankar och funderingar och jag önskar att nån kunde ge mig de svar jag söker men dom måste jag hitta själv :)
Just nu är det mycket som ska göras, som alltid  och därför är jag lite insönöad just nu blir inte mycket tid till att höra av sig till folk men det kommer tids nog de med :) Jag hoppas att vi får vakna till en solig morgondag imorgon igen, lite sol gör mycket!

Dagens låt är i allafall;
Just i dag är jag stark med Kenta.


RSS 2.0