Vardag!

Nu börjar jag landa i min nya vardag, med hundar, sambo och skola. Hade bara en lektion idag, ganska så skönt, så då hann jag och Anders med att köra lite Sök med Pontiac. Vi körde tre slag, dom två först med klapp och den sist utan klapp bara för att se om han kunde fixa de med och det gjorde han! :) Rullen tog han också alla tre gångerna, jävlarinamma! Kvällen tänkte jag ägna till lite hemmapul, hänga upp lite tavler osv. Men först blir det lite mat i magen.

Gokväll!

Underbar helg!

Helgen har varit jobbig men helt och hållet underbar! Som sagt så har det varit både flytt och Sökkurs på schemat.
I dag var vi åter på I14 och hade Sökkurs del2 :) Jag måste säga att jag var nära till gråt när hundarna (Pontiac, Boysen och Sacc) arbetade på i skogen och klara sina uppgifter gång på gång, nära till gråt var vi nog alla, till och med Anders ;) Det här var nog bland det bästa vi kunnat gjort för våra underbara livskamrater. Våra band blir bara starkare för var dag! Och jag måste bara tilllägga att jag har nog en av de bästa sambon man kan ha, som stöttar mig i med och motgångar och som även stor ut med mina tokigheter som att stå mitt i skogen i blåst och snö, men jag tror nog han gillar att vara hundmänniska ändå ;) Och sist men absolut inte minst så är det min käras födelsedag i dag. Så Grattis älsklingen min!

Flytten då, jo den är så gott som klar. Fortsättning följer ....






Här kommer det lite bilder från helgen som jag "stal" av Sara ;P


(Jag coh Pontiac)


(Sacc, även han i en snygg Sökmundering:) )


(Boysen är nu en ännu lyckligare hund!)


(En mycket välförtjänt fikapaous)


(Pontiac i sin Sökmundering)


(Figgen Ewa som gjorde sitt jobb galant :) )


(Mamma, Anders och kursledaren Annelen)



Flytt och Sökkurs!

I går Fredag började med vår flytt. Hann en hel del på bara några timmar, så nu är det mest småplock och försöka monterna ned soffan som varken gick in i hissen eller upp för trappen :( Men men skam den som ger sig!

I dag var det Sökkurs för hela slanten :) Det gick som smort och det var helt underbart att se våra jyckar arbeta och dom tyckte att nog detsamma. Imorgon är det fortsättning följer med både flytt och kurs.
Det vart inge bilder tagna i dag eftersom kameran vart kvar hemma, men i morgon är den med! :)

Ha de gött!

Möh!

Denna vecka har inte precis gått min väg .. Det värker lite mer än vanligt här och var, med det följer ett inte vidare bra humör. Sen så hjälper det inte att folk runt om lever i sina fantasi världar och man blir in sugen och sårad fast det inte handlar om mig. Aja det blir ett häftigt uppvaknande till slut.

I helgen då, då blir det Sök för hela slanten! Oh va kul det ska bli, längtar! En hel helg med hundarna och trevligt sällskap, blir det mycket bättre? :)

Nu ska jag in i duschen, ta en värktablett och få lite massage så kanske det blir lite smön denna natt.

God natt gott folk!

Försvunnen hund!


Hej,


På nyårsnatten försvann min älskade hund Neo ifrån vår gård i Tygelsjö.

Han är en rottweilerhane på 6 månader.

Svart med bruna tecken, chippad.


Jag har inte hört nånting om honom, inte nån som sett honom eller liknade på 13 dagar,

och jag lider otroligt mkt av detta, för han betydde allting för mig.


Jag tror att någon tagit Neo, och tänker behålla honom, och skulle mitt mail komma

till den som har honom, snälla lämna honom

tillbaka, jag köper en ny hund åt er, så länge ni bara ger mig min Neo tillbaka.


Har du sett eller hört nånting som kan leda min hund hem igen

kommer du belönas generöst. Jag gör allt för att min älskling ska komma tillbaka.


SNÄLLA skicka detta mail vidare, enda sättet jag kan nå ut i sverige på.

Har gjort allt, polisanmält, anmält på diverse hemsidor, radion, sydsvenskan, kvällposten,

lappar överallt där jag bor osv.



Therese Perlman

070-4164073

Tillgängl ig 24 timmar om dygnet

[email protected]


Kon taka mig eller

polisen på 11414





Vill man ha bild, skriv till mig.

Full rulle!

Nu var det ett tag sen jag blogga minnsann.
I helgen var vi iväg till Nyköping jag och Mamma på utställning, lite väl långt kanske med det var det värt. Det var bara Minis kullbröder i klassen och Mini kom på en andra plats, Ior på 3e och Zeb (deras bror) kom på 1a platsen och vart även Bir(bäst i rasen) och Big (bäst i gruppen). Och så var vi med i Syskonklassen där vi gick vidare till final men vart dessvärre inte placerade :( Lite trist, men det var inte precis några som deltog. Utställningen vi var på var bara en valp utställningen men det kunde man inte tro, shit va hundar det var, 660st och 119 olika raser!! Inte illa pinkat.

I måndags började jag på Komvux. Och så här långt så är det bara kul, trevliga människor och lärare! Men jag måste säga att jag är ganska så trött i huvudet.

Idag var det skola sen till skogen men de röda och lite senare ska jag och Anders iväg på 22års kalas.

Som sagt, full rulle!



(Bröderna West)


(Lena och Zeb myser efter vinsten)


(Zeb)


(Mini med sin rosett)


(Mamma och Ior)


(Det ska börjas i tid,haha!)

Äntligen lite mildare väder!

Idag när det var lite var lite mildare väder passade jag och Anders på att ta Pontiac, Mini och Ior ut till skogs. Undertiden passade Mamma på att träna med Boysen på hemmaplan. Och det var inte bara vi som njöt av det snällare vädret, det var många fler ut på skogspromenad. Jag och Anders hade tänkt att vi skulle grilla, men vi glömde grillen hemma ...Haha!! :D Vi kan väl inte riktigt skylla på åldern heller :P Men korv med bröd vart det i allafall, men dom var lite kalla :) Man får inte vara kräsen inte.

Igår var vi ner i Mammas garage och träna lite för helgens utställning. Varmt och skönt och så vart det lite mer miljöträning. Två flugor i en smäll.

Nu ska jag ta och fixa lite med min mp3 så den är laddad och klar till resan.
Adjöken!


(FrV Ior,Pontiac och Mini)


(Mm korv:P )


(Ior)


(En väldigt trött Mini)


Lite bilder på missarna också, dom får jag inte glömma!




(Mammas Smulan)


(Mammas Annile)


(Våra missar, Bosse och Astrid)


(Gammel katten Tussie som hundarna lägger sig på rygg för :) )

Livets prövningar!

Idag känns allt så tung.. I några veckor har jag haft stora som små prövningar i livet. Känner mig så frustrerad!! Kan det inte bara vara lugnt, bara för nån dag! Jag förstår inte själv hur jag orkar ta mig igenom dagen och att jag inte ger upp, men det har jag nog min familj och mina hundar att tacka för. Dom är min absolut största glädje. Jag frågar ständigt dom högre makterna; Har vi/jag inte fått utstå tillräckligt?!!! Hur kan detta vara rätt? Men men det som inte tar död på en gör en bara starkare, var det visst nån som sa.. Tåls att tänka på. Aja det är väl bara att ställa sig upp på nytt och köra vidare, det blir väl bättre..Om bara Pappa fanns med sina goda råd och sitt lugna sinne som kunde lugna mig i dessa stunder.
Just nu sitter jag och tar mig en pils och försöker tänka på den Gamla Goda tiden, det får mig alltid att le som tur är. Ska väl försöka få en blund också så småningom.

The show must go on!
Och det gör den vare sig jag vill eller ej.




(Mina ljus i mörktret!)





Lite bilder från gårdagens miljöträning!




(Mini och änderna)


(Bröderna West spanar in änderna)


(Mamma och Ior tränar för fullt)


(Brr, kallt!)


(Lite lek hann vi också såklart med)


(Vila lär man också göra.)

Nytt år, ny start!

Ja nu var det nya året här då. Jag och Mamma började med att åka en sväng med bilen och vi "sjöng" ut alla vara gammla bekymmer. Det var länge sen jag skratta så mycket :)Härligt med en Mamma som är lika knäpp som en själv. Stackars Ior och Mini satt i bak och fick höra på vårat skrålande :)
Idag har jag städat lite på morgonkvisten och lite senare så ska jag och Mamma ut på lite socialträning med Mini och Ior. Sen kanske det blir en snabbis till skogen. De lär jag och pojkarna nog aldrig lessna på.

Jag ser verkligen framemot denna månad, mycket spännade som ska ske allt från skolstart till utställningar och Sökkurs.

Härligt!
En bra början på det nya året! :)

RSS 2.0