Fy skäms ...

på lilla mig, nu var det lääänge sen det vart något skrivet här.

En hel del har hänt, men orkar inte skriva allt just i detta nu :) Magen växer som bara den, nu känner jag mig verkligen gravid! När jag är ute och går så vankar jag mest :) Det ser nog rätt så roligt ut. Sovrummet har vi gjort om ännu en gång så lillen kommer få plats med sin säng och allt annat. De börjar klia i fingrarna när man ser massa babysaker, vill ha!

Från barn till hund :)

Idag hade vi en kändis i byn, nämligen Doris från GD. Jag och Anders var till rastgården med våra 2 pojkar för en liten lekstund, då dök Marja upp med Farbror Tellus. Vi pratade lite och hon berätta att Doris skulle komma och hälsa på om en stund. Stunden gick och ner för backen kom hon med sin matte Madelen och husse, som är en gammal bekant till mig, Flinder:) De trodde jag verkligen inte:) Doris och Tellus fick leka med våra röda troll sen gick vi tillsammans på en liten prommis och efter den bjöd Marja på en välförtjänt kaffe.Tyvärr tog inte vi några bilder men Madelen gjorde de, så om ni vill kan ni gå in på GDs hemsida och titta i Doris blogg http://gd.se/folkfamilj/bloggar/doris . Sen kurrade det starkt i min mage så vi ila hem och köpte sånn där mat man inte ska äta ;) Men ÅH så gott!!

I kväll blir det lugna puckar tillsammans med mamma och Anders och en kortlek :)

Gokväll!


Blivande "Bullmamma"!

Man kanske brukar kalla det för Bullmormor, men bullmamma är väl lika bra ;) I dag har jag nämligen baka både matbröd och sockerkaka som vi snart ska avnjuta :) Det är väl bara att ligga i nu och lära sig alla recept så man blir den populäraste mamman på gatan sen, haha! :)

Jag och mamma har precis kommit in efter lite backträning med Mini och Ior, vi passa även på att gå lite volter i höga gräset. Det är så härligt att vara ute när det biter i kinderna, så man blir sådär sött rosig på kinderna sen :)

Nu ska jag ta mig lite kaffe och sockerkaka alMalin. Sen ska jag hem och massera och stretcha hundarna.

Hade!


RSS 2.0