Lite bilder från gårdagen!

Här kommer lite bilder från gårdagens setterträff :)

Idag blir det lugnt för hundarna eftersom de har varit en fullspekad vecka för dom. Så då kan jag passa på och göra en massa nödvändigt trök, betala räkningar, städa och handla lite.. Skoj :P

Hade!


Pontiac
är klat med sitt spår och hitta på benet snabbt som attan :)

Nöjd Pontis

Mamma och Anders tillsammans med Gullan och Pontiac

Mamma och Boysen ska gå på spåret

Anders tillsammans med Stina minsting, Fatali

Jag och Pontiac

Mamma och Boysen

Boysen tycker om barn han :)

 

 

 


Spårfeber!

Denna vecka har varit en mycket aktiv hundvecka :) Tidigare i veckan träffade jag och mamma på Nina som var på väg ut för att gå spår som hade lagt. Hon berättade om att hon skulle gå anlagsprovet som jag nu har fått veta att dom klarade! Stort grattis! Efter en liten pratstund med henne gick vi till bilen och jag kände äntligen lite sug på att köra spår igen. Efter jag vart med barn så har jag inte haft så mycket motivation till att träna, så pratstunden med Nina gjorde susen för att få mig på rätt humör igen :) Så vi stack i väg och fixade blod och ben och la spår dagen efter. Pontiac har ju spårat förr men de var ett tag sen och de märktes lite grann, han orkade inte lika långt som tidigare. Men nu har jag lagt några åt honom i veckan och hans orka är på god väg tillbaka. Boysen fick gå sitt första viltspår. Till en början fatta han inte riktigt hur han skulle bete sig med denna nya doft, men efter lite fundering och uppbackning av mamma fatta han vad det hela gick ut på och tyckte det var skitkul :)

Idag har vi vart till skogs tillsammans med Stina och Olle och såklart vart det spårning :) Haha. 5 timmar var vi ute med gott fika, vackert höstväder och trevligt sällskap. Så nu är både vi och hundarna trötta och belåtna, nu fattas det bara lite mat i magen. Som det för övrigt är fullrulle i :)
Lite senare kommer det bilder från dagen som Stina fotade.

Nu blir det soffläge!

Hade!

Lite av varje!

I tisdags fyllde Po år. Därför vart jag satt i bullbakning, vilket jag aldrig har gjort förr. Men de vart ett lyckligt slut med dom i alla fall, mumsiga vart dom :) Pappa skulle även ha fyllt år i tisdags, 58år... Så det kändes si och så. Vi tände lite ljus för honom hemma och hade det mysigt i hans minne.

I dag har jag hunnit med en hel del :) Morgonprommisen vart en lång och härligt lekstund tillsammans med mamma och hennes pöjkar, sen tog vi en omväg hem så vi var ute i lite mer än en timme. Hemma efter frukosten satte jag igång med lite städning och fixa och dona lite. Sen vart det ett lååångt och härligt bad. Lite senare tog jag med mig min lille herre Pontiac ut på lite aktivering. De vart hans favorit Sök, nämligen "bollsök" :) Vi körde 5 slag sen var han glad och lite småtrött. Efter söket gick vi en liten sväng och stannade till vid en bänk och mös en stund i solen. När vi kom hem tog vi en mysstund i sängen medans Anders gick en sväng med Arwen och Mini. I kväll ska jag plocka ihop alla gamla hundgrejjer som jag ska ha med mig till Bakluckeloppis som jag och Mamma ska iväg på på lördag.

I morgon ska vi i väg på ultraljud på sjukhuset :) Spännande! Får skriva mer om det efter vi har vart där.

Nu ska jag slappa en stund framför tvn innan jag fortsätter.

Hade!

De fem röda!

Denna vecka har vi söta tösen Arwen hemma :) Hon är verkligen en hund med massa personlighet.
I dag var jag och mamma ute till skogs med alla 5 röda. Solen sken och vinden var sval och skön, nu är nog hösten här! :) Självklart hitta allesammans skitiga diken att bada i.. Mindre kul, men smällar man får ta i det gröna. När vi kom hem så klippte jag klorna på Mini lite snabbt sen vart det hundbad. Sen fick jag skura lägenheten efter lyckliga men väääldigt smutsiga svansar, de hade skvätt lite överallt :) Ikväll kommer äntligen Fodax! Så nu blir det 5stjärnig middag/frukost för de fyrbenta. Näh nu måste jag springa ner till tvättis igen.

!Hade

Chockladbollar och film!

Nu är ännu en vecka gått. Jag hänger inte alls med. Känns som det var måndag igår :) Men de är väl kanske bra att tiden går fort ibland. Då kanske min efterlängtade vinter kommer snart!

Igår vart det fredagsmys hemma hos mamma. Jag bakade chockladbollar så tittade vi på Män som hatar kvinnor. Vilken film! Ganske rå men spännande som attan. Kunde inte riktigt tro att det var en svensk film eftersom dom sällan är bra :) Idag ska vi bara ta det lugnt och äta gott till kvällen, men vet inte riktigt vad.. Hum.. Aja kommer väl på nått snart :)

Hade!


Glöm inte att kika in på galleriet! :)

Nu var det länge sen..

..det vart något uppdaterat här. Mycket har hänt också :)
Jag och Anders har möblerat om en massa här hemma så nu är det riktigt mysigt. Utställningar har vi hunnit med också och det har gått riktigt super tokigt bra! :) Mamma och Ior har kammat hem inte bara ett utan TVÅ Ckn tillsammans med första placeringar och 3bästa hane två gånger. Inte illa :) Mini har också kommit bra till men inte riktigt lika bra :) Han kom på en 4e placering med Hp men det tycker jag är bra. Men de var inte jag som ställde honom utan det gjorde Linda. Vilken pärla hon var som hjälpte oss :) Tusen tack! Nu ska jag och Mini ligga i för att få ett till Ck då vi ligger efter med ett ;) Den 24e är det dags för hd-röntgen, hålla alla tummar och tår :) Magen min växer den med :) Men vi mår super, lite väl trötter om dagarna bara. Nu ska vi sticka ut i skogen en sväng.
Ska lägga in lite bilder i vårat galleri också, så glöm inte att kika in där emellan åt :)

Ha det!

RSS 2.0